Ons aanbod

Lingerie

In onze ruime collectie lingerie, vindt elke vrouw de beha die bij haar past; jong en oud, klein en groot, klassiek en modern.
De collectie bestaat onder andere uit merken zoals: Lou , Barbara , Triumph , Esprit , Freya ,Fantasie  en Linga Dore.
Klavertje 4 beschikt eveneens over een assortiment shapewear van Triumph , sportbeha’s en borstvoedingsbeha’s.

Ondergoed

SLOGGI is onze basis in het assortiment ondergoed voor zowel dames als heren. De dames – collectie wordt aangevuld met het merk Triumph.
Voor de
heren heren is er ook nog Dulcia, Hom, Abanderado, Ocean en Esprit.
  Voor de kinderen is er Woody, Abanderado en Princessa.


 

Nachtkledij

Bij Klavertje 4 vindt u een uitgebreide collectie nachtmode en homewear voor dames, heren en kinderen.
WOODY is er voor zowel kinderen als volwassen.Naast Woody vindt u ook de collectie Ringella  voor het hele gezin.
Voor de dames hebben we nog: Rose Pomme, Esprit, Lords & Lilies, Alpina, Ghiro ,Triumph en Linga Dore. De heren vinden bij ons: Abanderado, Maax, Lords & Lilies en Esprit.

Badmode

Klavertje 4 kiest bewust om het aantal merken in de badmode-collecties beperkt te houden, maar concentreert zich vooral op de goede kwaliteit en de perfecte pasvorm : Linga Dore voor de speelse jonge vrouw , Ory voor een klasse volle uitstraling, Fantasie voor een maatje meer en Freya voor de jonge vrouw met een maatje meer. De collecties zijn telkens aangevuld met bijpassende accessoires: strandkleedjes, sjaals, shorts, rokjes, e.d


 

Naaibenodigdheden

Klavertje 4 was bij de opstart vooral gericht op de verkoop van naaibenodigdheden en nu nog altijd vinden de hobby-naaisters en leerlingen in het mode-onderwijs alle materiaal om hun creaties tot in de puntjes af te werken. Het ruime assortiment bestaat onder meer uit: Gütermann-naaigaren, YKK-ritsen, Prym-naaibenodigdheden, voering en handwerkstoffen, DMC-garen, knopen en veel meer.

Modeartikelen

Met de juiste accessoires ziet u er steeds perfect uit. Bij Klavertje 4 ontdekt u een uitgebreid gamma mode-accessoires: panty’s, sjaals, ceinturen, mutsen, sjerpen en handschoenen, haartooi, kousen.